Az allergiás időszakban az orrod tisztítása és a szakáll ápolása nagyobb odafigyelést igényel!

Legyen bármilyen szakáll stílus az allergiás tünetek mindenhol zavaróak

Az orrfolyáskor az orrváladék képes közzéfolyni a bajusz, szakáll közzé. Az arcszőrzet csillogóssá, nedvessé válik.

Az orrválladék miatti gyakori orrdörzsölés pirossá teszi az orr széleit és az orr alját, gyakran még apró bőrcafatok is leválhatnak az orr felületéről, kisebesedést és vérzést okozva. A bajusz és a szakáll ápolatlanná tünhet a sok törölgetés miatt.

A rémálom az orrváladék , mely sűrű és tapadós, szinte eltávolíthatatlanúl ragad a bajuszhoz, szakállhoz, jobbára csak elmázgálni lehet. Nagyon zavaró, mindig kontrolálnod kell, hogy alaposan eltávolítotad-e.

Amiről nem beszél senki, pedig létezik! Sokan a szakáll miatt megpróbálják elkerülni az orrfújást, inkább szipognak. Huzamosabb ideig orrsprayt használnak, gyakran a váladékot is lenyelik csak ne kelljen orrot fújni, előidézve ezzel a szövődmények kialakulását ( orrcseppfüggőség, orrpolip, krónikus arcüreggyulladás…)

Kerüld el ezeket a kellemetlen tüneteket! Csak tedd a fejed alá a Herbafill 2 az 1-ben allergia elleni párnát, mely a benne lévő gyógynövények hatására megszünteti az orrfolyást és az orrdugulást.

Ezen a párnán orrdugulás és orrfolyás nélkül fogsz tudni aludni, mert a benne lévő gyógynövények biztosítani fogják, hogy kapj levegőt. Nem kell orrsprayt használnod, hogy tudj végre aludni. Nem okoz függőséget és nincs mellékhatása! 

 

A beáramló friss levegő, percek alatt felszárítja az orrfolyást.

A váladék az arcüregi részben tud letapadni és besűrűsödni. Az ánizs elnyákosítja a váladék halmazállapotát, hogy könnyebben ki tudjon csusszanni az arcüregből és minél gyorsabban távozzon.

A kakukkfű átjárja a felső légútat és biztosítja az orr tisztaságát.

Aludj orrdugulás nélkül és ébredj minden reggel kipihenten és ápoltan!

Már az első reggel tiszta orral fogsz ébredni!

SHOP