Orrcseppfüggőség, orrspray függőség

Évek óta orrcseppet használ, naponta 8-10-szer fúj az orrába? Éjszaka arra ébred, hogy nem kap levegőt?

Orrcsepp függőségünk általában úgy alakul ki, megfázás (felső légúti betegség) allergia miatt bedugul az orrunk és orrcseppet kezdünk használni. De amikor már megfázásunk elmúlik, az orrdugulásunk még marad. Megszokta az orrunk, roncsolta az orrnyálkahártyát és úgy érezzük, hogy nem tudunk nélküle létezni és nekünk ez kell. De az orrcsepp se megoldás, mert éjszakánként ugyanúgy felkel kelni, fújni. Sőt ha már idegesen kelünk, hogy na már megint nem tudom átaludni az éjszakát, fel mérlegeljük magunkat és egész éjjel nem tudunk visszaaludni.

Éjjel ellenállni az orrcseppnek nem a legjobb ötlet, mert akkor kelhetünk kiszáradt szájra, nyelvre, torokra, szomjúságra esetleg még horkolásra is. Akkor jön a kétségbeesés, hogy nem tudok orrcseppel élni, de nélküle se?! Akkor most életem végéig ez lesz?

A túlzott orrcsepp, orrspray veszélye

A túlzott használat a visszacsapásos orrnyálkahártya-duzzanat körforgásához vezet és kialakul az orrspray függőség. Ahogy a spray hatása elmúlik, az orr apró vérerei kitágulhatnak, vérbőséget és ismételt orrdugulást okozva. Ez olyan kellemetlen lehet, hogy a beteg az orrdugulása ellen tovább folytatja az orrspray használatát.

Az ilyen használat hónapokig-évekig fennálló orrcsepp függőséghez vezethet. Az elvonás néha fül-orr-gégész szakorvos felügyeletét igényli.

Mivel az orrnyálkahártya duzzanatcsökkentő orrspray érszűkítő hatású, mellékhatásként:

  • gyakran megemelkedik a vérnyomás és a pulzus,
  • szaporábban ver a szív,
  • előfordulhat fejfájás,
  • szorongás, légszomj.

Azoknál az embereknél, akiknél kialakul az orrspray függőség, a készítmények károsíthatják az orrnyálkahártyát, el is veszítheti a szaglását. E betegségben szenvedők csak nappal tudják csökkenteni az orrdugulást, de az éjszakát álmatlanul töltik, gyakran levegő után kapkodva. Ilyenkor újra az orrcseppekhez nyúlnak.

Hogyan tudna erről leszokni?

– Alvás orrcsepp, orrspray nélkül –

Az orrcseppek helyett ajánljuk az orrcsepp függőség elleni párnát, mellyel végigalussza az éjszakát anélkül, hogy az orrdugulás miatt felébredne.

A szabadalmaztatott technológiánkkal gyártott párnában lévő gyógynövények illóanyaga hűsítőleg hat a nyálkahártyára, összehúzza az ereket, és így megindítja a szabad légzést. A gyógynövények fertőtlenítő és vírusölő hatásúak, ezért elősegítik az orrnyálkahártya regenerálódását, gyógyulását.

Percek alatt és tartósan szünteti meg az orrdugulást.

A párna segítségével le tudja győzni az orrcsepp, orrspray okozta függőséget.

Egyszerű, gyors és hatékony megoldás gyógyszerek és mellékhatások nélkül!

Nyugodt alvás orrdugulás nélkül.

Hogyan lábaltam ki az orrcsepp függőségemből?

– igaz történet –

Éveken keresztül orrcseppet használni úgy, hogy megfázva sincs az ember, allergiája sincs, egészséges, az orrdugulását leszámítva, és ez teljesen érthetetlen és rémisztő is. Első pár hónap után rávesszük magunkat, hogy lehet, el kellene menni vele a háziorvosunkhoz, aki majd többféle vizsgálatra is elküld minket. Gondolok itt az allergia vizsgálatra ahol nem találnak semmit, hogy mire is lennék allergiás. Hát akkor mit is mondjunk, ha semmire se allergiás? Orrpolipja van! Amire kaptam receptet meg egy szakember elérhetőségét, ha szeretnék tőle műtétel megszabadulni.

De mivel nekem nem a nap 24- órájából 24-et volt bedugulva, hanem csak mikor úgy gondolt egyet az orrom, na most eddig tartott az orrcsepp hatása! Meg persze miért is ne este elalvás előtt meg éjszaka. Így gondolták az orvosok, hogy megpróbálhatunk egy szteroidos orrcseppet, amit naponta egyszer lehet használni. Körülbelül semmit nem ért, de vigasztalt az a tudat, hogy az is orrcsepp. Nem a szteroidos, meg a tenger sós cseppektől szoktam le. Sok-sok szenvedéssel, sírással és akaraterővel le tudtam szokni az orrcseppről. Az elején még felügyelet alatt voltam, hogy tényleg ne fújjak. Néha már csak azt vettem észre, hogy pillanatok alatt ki tudtam borulni, pánikozni, ha éppen nem találtam egy orrcseppet a 10-ből. De azóta se szabad használnom egy fújást vagy cseppet se ha be van dugulva orrom.

Azt is nagyon meggondoltam, hogy sírjak e most muszáj-e sírnom, és mély levegő nyugtatni magam, hogy ne sírjak. Nekem olyankor is bedugul az orrom és az Istennek se akar kidugulni. Na meg nem is beszélve arról, hogy elalvás előtt rettegve ugrottam ki az ágyból, hogy úristen hazahoztam nem hagytam a suliban?! Vagy lassan hétvége van még vajon benne annyi, hogy kibírja, ha nincs a gyógyszertárban. (Havi szinten több ezer forintot költöttünk orrcseppre.)

Elég kellemetlen volt mikor éjszaka megpróbáltam, hogy nem fújok be, de akkor arra keltem, hogy az egész szám, nyelven, torkom ki van száradva, szomjas vagyok, száraz köhögő ingerek, na az se volt jobb. Volt, amikor azt álmodtam, hogy be van dugulva az orrom és felkeltem fújni, de nem volt bedugulva. Mire vissza tudtam aludni és már jó mélyen is sikerült, természetesen akkor dugult be és kelhetem újra fel.

A végén, amikor már rutinosabb voltam minden táskámban volt egy orrcsepp. Szórakozni mentem, zavaró volt a tánctéren fújni, ha meg elmentem a wc-re akkor meg ott szólták meg az embert úgymond, hogy tuti szív valami jó cuccot! 😀 Szóval az a 2-3 évem rémálom volt, nem tudtam magam kialudni soha, minden éjjel fel kellet kelni, fújni.

Ha más orrcseppet használtam az csípte, marta az orrom belsejét, könnyeztem tőle és nem is használt. Egyszerűen annyira szétmarta az orrnyálkahártyámat, szinte nem is volt már. Ha házon kívül kellett tartózkodnom rögtön pánikoztam. Ebben a pár évben a közérzetem is nagyon rossz volt. Nem szívesen mentem el sehova, mindig azon agyaltam, hogy úgy se fogom magam jól érezni, mert bedugul az orrom, mindenki előtt dugdosni az orromba a sprayt, hogy megszűnjön. Vinni magammal azt a kis vackot mindenhova akkor is, ha a szomszédba megyek.

Azóta eltelt már egy jó pár év és ha egy sértődékeny napomon sírás után aludnék, vagy ha összeszedek valami nyavalyát és bedugul az orrom vagy folyik, csak leteszem a fejem az orrcsepp függőség elleni párnára és búcsút mondok az orrdugulásomnak!

Orrcsepp függőség elleni párna

A légzéskönnyítő párna orrdugulást csökkentő gyógynövényeket tartalmaz. Ahogy belélegezzük a gyógynövények hatóanyagait, ezek közvetlenül a duzzadt, gyulladt orrnyálkahártyánkra jutnak.

Amint a párnára letesszük fejünket, a fokozott orrváladékozás azonnal megszűnik, az orrjáratok kitisztulnak.

Összetett hatásuk révén :

  • leszámolnak az orrfolyásunkkal.
  • hűsítő hatásuk révén megnyugtatják az orrnyálkahártyánkat
  • rövid időn belül csökkentik az orrnyálkahártyánk duzzanatát
  • majd ezt követően megszünteti az orrdugulást!

Az orrcsepp függőség elleni párna megkönnyíti az elalvást és biztosítja az orrdugulás mentes nyugodt alvást! Nem gátolja az orrban lévő csillószőrök működését, és nem károsítja az orr nyálkahártyáját.

10.500 Ft tart.ÁFA

Garancia

Termékünkre 100% orrfolyás- és orrdugulás mentes garanciát vállalunk! Ha 14 éjszaka után úgy érzi, hogy nem tudtuk megvédeni az éjszakáját az állandó orrfolyástól és az orrdugulástól, akkor küldje vissza a párnánkat és mi visszafizetjük az árát! (a visszafizetés a szállítási költségre nem vonatkozik)

A párnában lévő gyógynövények 6 hónapig őrzik meg hatóanyag tartalmukat, de ez az idő bőven elegendő ahhoz, hogy leszokjon az orrcseppekről, orrsprayekről.

Orrcsepp függőség elleni párna

Hatása

Már az első éjszaka tapasztaljuk a kellemes változást.

A párnában lévő légzéskönnyítő gyógynövények egész éjjel fokozatosan, és egyenletesen bocsájtják ki az orrdugulás elleni hatóanyagukat. Az illóanyagokat belélegezve elkezdődik az orrjáratunk kíméletes, gyengéd tisztítása, megindul a szabad légzésünk, és az orrdugulásunk megszűnik.

Kik használhatják?

  • 6 éves kor felett, akik több mint egy hónapja használnak orrcseppet, orrsprayt az orrdugulásukra, és nem szűnik az orrdugulásuk

Hány éves orrcsepp függőség esetén tud segíteni a légzéskönnyítő párna?

  • Párna vásárlóink között volt már több 10-20 éves orrcsepp függő is, és a legrégebb óta orrcsepp függő párnavásárlónk 32 évig használta a szereket!

Nyugodt alvás orrdugulás nélkül!

Egyszerű megoldás gyógyszerek és mellékhatások nélkül.
Ha ma megrendeled, holnapra már ott is a segítség!