Felnőtteknek orrdugulás ellen nátha megfázás influenza idején

Sajnos mindenkinekismerősek ezek a tünetek:


tüsszögés, orrfolyás, orrdugulás, köhögés, gyengeség és fejfájás.

Az orrváladék megindulása eleinte vízszerű, rövid ideig bőséges orrfolyás, majd később sűrűbb, opálos, sárgás-zöld színű és kisebb mennyiségű, ami hosszan tartó orrdugulással végződik.

Orrdugulás, orrfolyás influenza idején

Az influenza tünetei hasonlóak, de súlyosabbak, mint a náthának, ilyenkor hozzájön még a magas láz, a szúró, égető torokfájás, és a gyakori izomfájdalom.

Körbefertőzés a családban

Ha a család egyik tagja lebetegszik, akkor biztosan végig betegíti a család többi tagját is. A nátha és az influenza legrosszabb, és legnehezebben kezelhető tünete az állandó orrdugulás.

A leghatékonyabb kezelése a sok alvás és a bő folyadékfogyasztás.

De a nyugodt, pihentető alvás az állandó orrdugulás miatt szinte lehetetlen. A beteg éjszakai orrdugulása, szörcsögése, horkolása miatt a család többi tagja sem tud aludni. Így másnap az egész család fáradtan, összetörten ébred.

Magyarország influenza térképe
Forrás: www.idokep.hu

Az orrdugulás és szövődményei

A tartós orrdugulás akadályozza az orrváladék elfolyását, ezért baktériumok szaporodhatnak el a váladékban. Emiatt gyakran társulnak a megfázáshoz a középfül, vagy az orrmelléküregek bakteriális fertőzései.

Orrcsepp, orrspray függőség tartós orrdugulás esetén

Nagyon sok embernél az orrdugulás 2-3 hétig, vagy még tovább tart, viszont az orrcseppeket, orrsprayeket általában 5-7 napnál tovább nem ajánlott használni és naponta 3-4 alkalommal szabad csak cseppenteni.

De 10 emberből kilenc túlhasználja!

Ha az előírtnál hosszabb ideig használunk orrcseppet vagy orrsprayt, súlyosan károsíthatja az orrunk nyálkahártyáját, tönkreteheti a szaglóhámot, így elveszíthetjük a szaglásunkat.

Sajnos a túl használat miatt nagyon sok ember válik orrcsepp, orrspray függővé! A leszokás, a cseppentések abbahagyása hasonlóan nehéz feladat, mint a dohányzásról, alkoholról való leszokás!

A termékről 2 nap tapasztalatai alapján tudok írni. 1 hét után újra végig bírom aludni az éjszakát, igaz orrspray-t is használok, de a párnalap nélkül így sem tudtam 3-4 óránál többet aludni. Mindenkinek csak ajánlani tudom! – Péter

Az éjszakai orrdugulás ellen

Nappal az orrcseppek, orrsprayek segítenek az orrdugulás ellen, de alvás közben nem tudunk cseppenteni, ezért gyakran felébredünk.

Az éjszakai alvásunkat tönkreteszi az orrdugulás, gyakran arra ébredünk, hogy nem kapunk levegőt, vagy vízszerű bőséges váladék folyik az orrunkból. A szánk kiszárad, kicserepesedik.

Az éjszakai orrdugulás kezelése

Az éjszakai orrdugulás ellen fejlesztettük ki a légzéskönnyítő, gyógynövényeket tartalmazó párnalapunkat, ami segít gyorsan elhárítani az orrdugulást, felszárítani az orrfolyást, hogy újra szabadon lélegezhessünk.

Egyszerű megoldás gyógyszerek és mellékhatások nélkül!

Nyugodt alvás orrdugulás nélkül.

Éjszakai orrdugulás elleni légzéskönnyítő párnalap

Kíméletes és természetes megoldás orrdugulásra, orrfolyása orrcsepp és orrspray helyett. Nem kell már az éjszakát álmatlanul töltenünk, állandóan küszködni az orrdugulás ellen.

Kezdjük el használni az orrdugulás elleni párnalapot, melyet csak rá kell helyezni a mostani párnánkra, és miközben alszunk, a párnalap dolgozik.

Ahogy a párnalapot rátesszük párnára, pár percen belül szelelni kezd az egyik majd a másik orrnyílásunk is. Már az első éjszaka is elegendő ahhoz, hogy érezzük a változást!

6.990 Ft tart.ÁFA

Garancia

Termékünkre 100% orrfolyás- és orrdugulás mentes garanciát vállalunk! Ha 14 éjszaka után úgy érzi, hogy nem tudtuk megvédeni az éjszakáját az állandó orrfolyástól és az orrdugulástól, akkor küldje vissza a párnánkat és mi visszafizetjük az árát! (a visszafizetés a szállítási költségre nem vonatkozik)

A használat során a párnalapban lévő gyógynövények 7 napig őrzik meg hatóanyag tartalmukat.  A hatóanyag mindig csak abból a párnalapból fogy amelyiket használjuk, a fel nem bontott lapok akár 5 évig is megőrzik hatásukat.

Orrdugulás elleni légzéskönnyítő párnalap

Hatása

Amint rátesszük a fejünket egy pár perc alatt már kapunk is levegőt.

A párnában lévő légzéskönnyítő gyógynövények egész éjjel fokozatosan, és egyenletesen bocsájtják ki az orrdugulás elleni hatóanyagukat.
Ezeket belélegezve elkezdődik az orrjáratunk kíméletes, gyengéd tisztítása.

Végre kapunk az orrunkon levegőt, az orrfolyásunk és az orrdugulásunk is megszűnik.

Milyen problémáknál segít a párnalap?

  • allergiás orrdugulás és orrfolyás esetén
  • megfázás miatti orrdugulás esetén
  • náthás orrdugulás esetén
  • influenzás orrdugulás esetén
  • felső légúti megbetegedések esetén

Kik használhatják??

  • gyerekek tíz éves kortól rövid ideig( 1-2 hétig ) tartó orrdugulás esetén
  • felnőttek rövid ideig( 1-2 hétig ) tartó orrdugulás esetén
  • ha az orrdugulás hosszabb ideig fennáll akkor a párna használata javasolt, mert az 6 hónapig őrzi meg hatóanyag tartalmát

Alvás orrdugulás nélkül!

Egyszerű megoldás gyógyszerek és mellékhatások nélkül. Ha ma megrendeled, holnapra már ott is a segítség!