Tudástár

Ezen oldalunkon ingyen letölthető anyagok, infografikák, e-book-ok hetente bővülő választékát találod.

Mi az az infografika?
Az infografikákon keresztül képekkel, grafikonokkal és rövid szövegekkel illusztrálva mutatjuk be neked tájékoztató, illetve segítő szándékkal a hasznos információkat, tényeket.

Mi az az e-book?
Az e-book-ok segítségével hosszabb terjedelmű információkkal próbálunk segítséget nyújtani neked, egyes esetekben képekkel illusztrálva.

A fájlokat letöltheted számítógépedre, használhatsz az olvasáshoz megfelelő elektronikai eszközt, pl. e-könyv-olvasó.

E-book

Jó-e a babának, ami jó a mamának?

A következő néhány oldalon jól bevált, általános igazságok és új információk vegyítésével próbálunk egy kis segítséget nyújtani ezekhez a nagyszerű, de sokszor kimerítő hónapokhoz. Elalvási és átalvási problémák esetén bizony ezeket is érdemes lehet kerülni.

ELOLVASOM

E-book

Hogyan tervezd meg az Allergia mentes kertedet?

Igenis létezik allergiamentes kert! Te is könnyen összeállíthatod a szép, illatos, színes virágokból, növényekből és bokrokból a kertes házad gyöngyszemét.

Jó munkát kívánunk hozzá és jó pihenést!

 

ELOLVASOM

Kártya

Fogzás kártya anyukáknak

Nyomtatható fogzás kártya! Töltsd le, nyomtasd ki és írd be mindenegyes fogacskához a dátumot, amikor gyermekednek kinőtt a fogacskája.

MEGNÉZEM

Naptár

Éves pollennaptár

Éves pollennaptár, mely a szezonális allergia megjelenéséről, intenzitásáról havi lebontásban közöl információkat. Segítségével nyomon követheted a Magyarországon fellelhető allergén növények virágzási periódusait.

MEGNÉZEM