Elfogadtam hogy allergiás vagyok, és megpróbálom a legjobbat kihozni ebből a helyzetből

Néhány hete a családdal autóztunk, amikor a kislányunk a régi időkről kezdett faggatni minket. Mikor találkoztunk először a feleségemmel? Mikor lettünk egy pár? Milyen volt az esküvőnk? Két hónap múlva lesz a házassági évfordulónk és arra a hétre időzítjük minden évben a nyaralást. Már hetekkel előtte elkezdjük szervezni, gondolom ezért jutott eszébe. A szomorú az egészben az, hogy miközben a feleségem és ő édesen csacsogtak, nekem csak azon járt az eszem, hogy pont ezen a nyáron lesz 30 éve, hogy allergiás vagyok.

42 éves múltam és mióta csak az eszemet tudom, érzékeny vagyok néhány növényre. Egy kisvárosban nőttem fel és a nyár nagy részében az utcabeli srácokkal rúgtuk a bőrt és futkostunk körbe-körbe. Akkoriban még sok terület beépítetlen volt. Nagy szántók és hatalmas üres telkek a város szélén. Senki nem szólt ránk, egész nyugodtan randalírozhattunk. Néha éreztem, hogy valami zavarja az orrom, de az igazi kínlódás 12 éves koromban kezdődött.

A szokásos focimeccsünket játszottuk, amikor hirtelen tüsszögési roham kapott el. Az orrom folyni kezdett és hiába fújtam ki, nem javult semmit. Alig kaptam levegőt és elkezdtem köhögni. Hazarohantam, hátha otthon tudják mit is kezdjünk ezzel. Azt hittem, hogy csak megfáztam egy picit és mivel korábban senki nem volt allergiás a családban, a szüleim is ezt gondolták. Másnap elmentünk az orvoshoz, aki antibiotikumot írt fel, de az állapotom nem igazán javult. Ha ugyanazon a helyen játszottam, főleg ha még a szél is fújt, újra rosszul lettem.

Egészen késő őszig így ment minden, aztán mintha elvágták volna, hirtelen semmi bajom nem volt. De következő nyáron megint így jártam. Egészen 15 éves koromig, minden évben megismétlődött a dolog és én kezdtem nagyon unni. Egy fiatal srác, aki sosem kap levegőt, nyitott szájjal eszik és állandóan tüsszög, finoman szólva, nem a legvonzóbb látvány. Pedig akkor már az ember másképp néz a lányokra. A haverok is állandóan ezzel ugrattak és én egyre ingerültebb és tehetetlenebb voltam.

A tanulás sem ment túl jól, mert sokszor már május környékén alig éltem. A szemem égett és viszketett, a torkom kapart és képtelen voltam figyelni. A hosszabb olvasás is egész egyszerűen esélytelenné vált. A szüleim ekkor dönthettek úgy, hogy sürgősen orvost váltunk, mert a töménytelen mennyiségű gyógyszer már a gyomrom is kikezdte. Emlékszem a nagymamám már egy évvel korábban mondta nekik, hogy csak a vak nem veszi észre, hogy ez a gyerek allergiás. Végül neki lett igaza. A másik orvos azonnal tesztre küldött és kiderült, hogy minden bajomat az átkozott parlagfű okozza.

Onnantól kezdve, hogy tudtam mi a gond, megpróbáltam együtt élni vele. Kipróbáltam mindenféle allergia elleni készítményt, amit kapni lehet és a nyár végétől kevesebbet tartózkodtam a szabadban. Ettől függetlenül az elmúlt harminc év alatt rengeteg kellemetlenséget köszönhettem az allergiának. Most is olyan helyre megyünk majd nyaralni, ahol ez a probléma kevésbé jön elő. Borzasztóan idegesít, hogy miattam kell külön szervezkedni és ami még rosszabb, hogy hiába van a gyerekeknek nyári szünete, mégsem tudok velük annyit játszani a szabadban, mint szeretnék. Egy idő után kénytelen vagyok bemenni a házba, mert megőrülök. A munkám miatt sokat utazom, de soha nem húzhatom le az ablakot a kocsiban. Még a gyógyszerekkel is nagyon kell vigyáznom, mert a többségüktől elképesztően álmos vagyok.

A kislányomnak ezt persze nem meséltem el, csak szokás szerint tüsszentettem egyet. Ő lelkesen kiáltotta, hogy egészségemre, én meg arra gondoltam, hogy bár úgy lenne és, hogy vinné el az ördög ezt a nyavalyás allergiát.

Ha Önt is allergia kínozza, tegye próbára az allergiás orrfolyás és orrdugulás elleni párnánkat. A termék a gyógynövények erejével veszi fel a harcot a kellemetlen tünetekkel. Nincs többé éjszakai orrdugulás, orrfolyás, szemviszketés, csak nyugodt alvás. A párna rendszeres használatával végre lehetősége nyílik kipihenni az egész napos fáradalmakat és erőt gyűjteni a másnapra.

Az allergia okozta orrfolyásra és orrdugulásra a megoldást a 2 az 1-ben párnánk nyújtja.

allergiás orrfolyás és orrdugulás ellen párna 2 az 1-ben

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük